/

Eren İzolasyon olarak , müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.
 
 
Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.
 
 
Birçok markayı ve ürünü bünyesinde bulunduran firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.

 

Eren İzolasyon olarak, Bursa'nın tüm ilçelerinde faaliyetlerimize devam etmekle birlikte, alanında usta eller ile kaliteli hizmet ,müşteri memnuniyeti odaklı çalışma için sizlere hizmet vermekteyiz.Bursa'da Anahtar Teslim Komple Tadilat ve Banyo Tadilatı,Mutfak Tadilatı ve tüm tadilat işlemleriniz.Her Türlü Islak Hacim Tadilatı Ve İzolasyonu , Her Türlü Perde Tayrot Delik Tamiratı Ve Her Türlü Dranaj Boru Ve Levha Montajı  Her Türlü Didilatasyon Tamir - Onarım Ve İmalatı, Her Türlü Asansör Kuyusu İzolasyon İşleri Yapılır.  Su İle Nem İle Problem Yaşadığınız Veya Yaşamak İstemediğiniz Her Türlü Ortam Veya Mekana Uygun Çözüm Ve Sonuç Alma   Odaklı Tamit-Onarım Ve Sıfırdan İmalat İçin Bizi Arayın...   Çatı Tamir Ve Bakımı Her Türlü Çatı Kaplama Şıngıl Mebran ( OSB ) Temel Bohçalama ( MEBRAN ) Sürme Perde Duvar Sürme-Mebran  Her Türlü Teras Yalıtımı Kırmadan Dağıtmadan Teras Ve Balkonlarda Fayansları Kırmadan Su Geçirimsizliği İzolasyonu Yapılır.     Bina İçlerinde Tamiratlar Ve Beton Fayanslar Kesilir Ve Kırılır Ve Geçiş İçin Karot  ( DELME YAPILIR ) .     Fabrika İşleri Ve Apartmanlarda Çatı Bitim Yerleri Cam Çerçeve Kenarları Vb. Mastik Uygulaması Yapılır.     Her Türlü Çatı Dere Tamir Ve İzolasyonu Yapılır.  Su Depoları- Yüzme Havuzları Tamir Bakım Ve İzolasyonu Yapılır.

 

Hizmetlerimiz ; 

Bursa Anahtar Teslim Komple Tadilat

Bursa Komple Tadilat

BursaTadiat İşleri

Bursa Banyo Tadilatı

Bursa Mutfak Tadilatı

Bursa Çatı Tadilatı

Bursa İzolasyon

Bursa Çatı İzolasyonu

Bursa Asansör Kuyusu İzolasyonu

Bursa Havuz İzolasyonu

Bursa Temel Bohçalama

Bursa Islak Hacim Tamiratı

Bursa Drenaj Boru Montajı

Bursa Dilatasyon Tamiri

Bursa Karot Uygulamaları

Bursa Mastik Uygulamaları

Bursa Çatı Kaplama

Bursa Boyacı

Bursa Dış Cephe Boya

Bursa Mantolama

Bursa İç Cehpe Mantolama

Bursa Dış Cephe Mantolama

Bursa İnşaat İşleri

Bursa Perde Tayrot Delik Tamiratı

Bursa Şıngıl Mebran

Bursa Sürme Perde Duvar Sürme-Mebran

Bursa Su Geçirimsizliği İzolasyonu

 Bursa Yüzme Havuzları Tamir Bakım